El Taco Truck

El Taco Truck

Upphovsmakarna Nikola and Bolle har lång erfarenhet från restaurangbranschen och drömde länge om att introducera det äkta mexikanska gatuköket till Sverige. Nu rullar äntligen El Taco Truck på Stockholms gator!

Fred's Food Truck

Freds Food Truck

Denna Amerika-inspirerade food truck serverar allt från Philly Steak Sandwich till Quesadillas. Och hamburgare såklart! Håll utkik efter denna munsbit av USA på Stockholms gator.

Frankies Coffee

Frankies Coffee

Frankies Coffee - som fokuserar på att servera fika med lite lyxigare bakelser och tillbehör - är resultatet av Emmas passion för resor, äventyr, kaffe och förkärlek till vetaranbilar.

Curbside STHLM

Curbside STHLM

Ett gäng glada killar som serverar gatumat av hög kvalitet, t.ex. hamburgare, pulled pork och hemlagad dressing. Målet är att även erbjuda catering och flera food trucks runtom i Sverige.

Le Truck Francais

Le Truck Français

I Sverige bor endast ett fåtal Helleputtar. En av dem lämnade nyligen sitt trygga konsultjobb pga en envis idé om att göra fransk streetfood. Han rullar numera Stockholms gator fram i sin VAN Helleputte.

En food truck, ett efternamn och en kärleksförklaring till fransk mat.

Bun Bun Truck

Bun Bun Truck

Stockholms enda fransk-vietnamesiska mackor serveras här och är jättegoda att äta när du är på språng. Fyll din baguette med fläskkött, kyckling eller tofu tillsammans med ditt val av kryddor.

Chilibussen

Chilibussen

Chilibussen serverar mat från det amerikanska köket och som namnet antyder är chili deras specialitet. Håll utkik efter Chilibussen på Stockholms gator, festivaler, husfester och andra events. U-S-A!